Logo

Inloggen

X
Nathalie van der Zee

Ik woon samen met mijn 2 American Staffordshire Terriërs in het midden van het land. Ik ben gedragstherapeut voor honden bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. 

Ik ben eveneens kynologisch instructeur. Naast deze werkzaamheden geef ik eens in de week op vrijwillige basis opvoedcursussen en Breitensport aan alle soorten en maten honden bij hondenschool Zoete Lieve in Den Bosch.

NathalieMijn hart ligt bij de krachtige rassen. Honden waar eigenlijk iedereen wel een mening over heeft. Zodra je eigenaar wordt van “zo’n hond” krijg je er een wagonlading aan verantwoordelijkheid en vooroordelen bij, die je van tevoren niet had bedacht. De persberichten helpen daar niet aan mee en in discussies wordt gepolariseerd en emotioneel stelling genomen: het zijn ofwel konijntjes of moorddadige machines. Elke nuancering lijkt te ontbreken.

Ik ga voor de nuance: met respect voor de aanleg, liefde voor de loyaliteit, drive en zachtheid van de honden vind ik het belangrijk om ze in bescherming te nemen tegen zichzelf en anderen. En ze te bieden wat ze nodig hebben, want dat verdienen ze.

Goede en betrouwbare informatie is hierbij belangrijk. Weten wat je wel en niet mag verwachten van deze honden en daarbij terug kunnen vallen op professionele deskundigen die met de kennis van nu werken.

Link naar eigen website: https://www.nathalievanderzee.nl

Gallery van Nathalie

Foto Nathalie 1
Foto Nathalie 10
Foto Nathalie 11
Foto Nathalie 12
Foto Nathalie 13
Foto Nathalie 14
Foto Nathalie 2
Foto Nathalie 3
Foto Nathalie 4
Foto Nathalie 5
Foto Nathalie 6
Foto Nathalie 7
Foto Nathalie 8
Foto Nathalie 9