Logo

Inloggen

X
Hoofd van Hond
Marion Venema

Mijn naam is Marion Venema. Ik ben opgegroeid met en tussen honden. Mijn droom was dan ook om iets met honden te gaan doen. Mijn ouders hadden een boxerkennel.

MarionToen mijn ouders stopten met de hondenkennel bleef het bij mij kriebelen om les te geven. Op mijn 18de gaf ik mijn eerste lessen op een hondenschool. Ik heb een aantal jaar een eigen hondenschool gehad, maar de combinatie gedragstherapeut, werken in het dierenasiel en de hondenschool werd te veel.  Ik begeleid naast de gedragstherapie 6 asielen met de trainingen van de honden in het asiel.

Het omgaan met honden, hun eigenaren en het geven van de juiste begeleiding bij de problemen waar je mee te maken kunt krijgen bij een pup, een hond met een voorgeschiedenis of welke problematiek dan ook, is waar ik me met hart en ziel hard voor maak. Het elkaar (weer) gaan vertrouwen en het (weer) opdoen van positieve ervaringen is waar ik mij op een transparante, diervriendelijke en begrijpelijke manier voor inzet. Dan is er weer tijd en ruimte om samen plezier te maken.

Link naar eigen website: https://www.kgtmarion.nl

Gallery van Marion

Foto Marion 1
Foto Marion 2
Foto Marion 3
Foto Marion 4
Foto Marion 5
Foto Marion 6
Foto Marion 7
Foto Marion 8