Logo

Inloggen

X
Close-up van hond

Hanneke Brandt

10 jaar geleden gooide ik, Hanneke Brandt, mijn hele leven om toen ik aan de Martin Gaus Academie mijn opleiding tot Kynologisch Instructeur ging volgen.

Aansluitend ben ik de opleiding tot Gedragstherapeut gaan volgen.

Ik heb een heel aantal jaren puppycurssussen en groepslessen gegeven op particuliere hondenscholen en bij de Kynologenvereniging Nieuwegein. Ondertussen kon ik een droom waarmaken en ging ik in 2015 voltijd met honden werken. Tijdens de eerste 2 jaar heb ik gewerkt als Instructeur Puppy en Pleeggezinnen bij KNGF Geleidehonden en heb een schat aan waardevolle informatie kunnen verzamelen over het grootbrengen van pups. Tijdens die periode volgde ik de instructeurs puppy specialisatie cursus van Martin Gaus.

HannekeNa het afronden de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut startte ik begin 2017 mijn eigen gedragstherapiepraktijk. En naast mijn eigen praktijk, werk ik inmiddels ook alweer 6 jaar als instructeur bij Stichting Dutch Cell Dogs. Tijdens het trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs trainen we met moeilijk plaatsbare asielhonden (veel staffs, molossers, buitenlandse honden, etc.) in verschillende justitiële instellingen, zoals reguliere gevangenissen, jeugdgevangenissen en Tbs-klinieken. De honden worden uitsluitend positief getraind (met de clicker). 

In 2017/2018 heb ik de opleiding Dog Trainer Professional gevolgd bij de Karen Pryor Academy. Ik heb bij Terry Ryan en Ken Ramirez in Amerika mijn diploma behaald voor Dog Trainer Professional en daarmee ben ik een van de weinige clicker gespecialiseerde Certified Training Partners in Europa.

Ik denk dat mijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage kan leveren aan de Serious Dogs Trainers groep. Ik werk al 6 jaar intensief met dit soort honden die in het asiel terecht komen omdat ze niet begrepen worden en eigenaren ze niet meer kunnen handelen. Ik krijg er ook steeds meer in mijn eigen praktijk. Ik ben groot voorstander van de eigenaren van deze honden in contact brengen met trainers en instructeurs die weten hoe met deze rassen om te gaan en ik maak daar graag deel van uit.

Link naar eigen website: https://www.hannekebrandt.nl

Gallery van Hanneke

Foto Hanneke 1
Foto Hanneke 2
Foto Hanneke 3
Foto Hanneke 4
Foto Hanneke 5
Foto Hanneke 6