Logo

Inloggen

X
Banner Amerikaanse Bulldog
Angela Hoedt

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor honden! 
Mijn naam is Angela Hoedt en ik ben 56 jaar oud.

In mijn jeugd hebben wij diverse honden gehad van rashonden tot verschillende kruisingen. Mijn eerste eigen hond was een Labrador reu genaamd Gizmo, gevolgd door Penny (stamboomnaam ‘Red Sugar Dolly’), een Amerikaanse Bulldog teef. Beide honden zijn ruim veertien jaar geworden.

Op dit moment heb ik een kruising Cane corso/Amerikaanse Bulldog, reu, Magic genaamd. Magic is een herplaatser en kwam bij ons toen hij 15 maanden was. Magic had een behoorlijke rugzak. Om daarmee aan de slag te gaan, het “hoe” en “waarom” te begrijpen en om Magic te kunnen managen, ben ik sinds 2016 gestart mij om te scholen van juridisch secretaresse naar kynologisch instructeur, activiteitencoach en gedragskeurmeester. Allen met goed gevolg afgerond.

Ik ben mijn “instructeurscarrière” begonnen bij KC Amsterdam, waar ik met heel veel plezier diverse eigenaren met hun honden opvoed- en gehoorzaamheidstrainingen heb gegeven, evenals Fun & Play.

Angela HoedtEchter mijn passie ligt bij de Molosser- en Terriër rassen (Cane Corso, Am. Bull., Stafford, Am. Staff, pitbull etc.) en ben ik gaan samenwerken met Wenda Las van Bennekom, eigenaresse van Molosser Training Center te Lelystad. Hier kan ik mijn passie geheel uitvoeren, waarbij ik deze type hondenrassen met hun eigenaren kan coachen en begeleiden in een veilige setting.

Het is vooral fijn om eigenaren met hun honden te helpen om het ongewenste gedrag van hun hond om te buigen naar gewenst gedrag. Door de juiste tools aan te bieden, maar vooral te laten zien dat naast de opvoeding ook veel kan worden bereikt met fun-oefeningen (lees: hersenwerk), sport en spel. Doordat met deze oefeningen de binding/communicatie tussen eigenaar en hond steeds sterker wordt.

Link naar eigen website: https://www.hoedthondentraining.nl

Gallery van Angela

Foto Angela 1
Foto Angela 2
Foto Angela 3
Foto Angela 4
Foto Angela 5
Foto Angela 6
Foto Angela 7
Foto Angela 8
Foto Angela 9
Foto Angela 10